Valuta
Thuis >>  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren
We zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid. Als, om welke reden dan ook, je bent niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u een volledige terugbetaling van de prijs van het product en alle bijbehorende belastingen, krijgen Binnen zestig (30) werkdagen na ontvangst van het item (s).

Om een ​​krediet in de richting ofwel een uitwisseling of een krediet op uw lading rekening ontvangen, Houd er rekening mee dat alle rendementen en uitwisselingen in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat moet zijn met de originele labels en stickers bevestigd. Items geacht gedragen, gebruikt, vuil of ontbrekende labels zal worden teruggegeven aan de koper op hun kosten en geen restitutie zal worden uitgegeven. zeker een tracking nummer te verkrijgen van de koerier voor de retourzending.

Internationale verzending

We zijn trots om EMS / DHL te gebruiken als onze primaire drager. Ze schepen pakketten maandag tot en met vrijdag en in de meeste gebieden zal de grond zendingen afleveren op zaterdag. Vergeet niet, sommige van onze artikelen zijn te bestellen en het schip van alternatieve magazijnen gemaakt. Zorg ervoor dat de product detail pagina controleren om te controleren of uw item heeft een doorlooptijd.

Terug
Copyright © 2018 bitcoinfabriek.nl. Powered by bitcoinfabriek.nl